Flerårig erfarenhet

Vi är ett växande företag med flerårig erfarenhet inom marknaden för videoövervakningssystem med kapacitet att leverera och installera olika typer av övervakningssystem i hela landet - från norr till söder. Vi är ett företag som sätter våra kunder i främsta ledet och erbjuder därför alltid bästa service och produkter av högsta kvalitet. Under normal arbetstid finns vi alltid tillgängliga för support och rådgivning.

 
Från planering till finansiering

Vi utför installation, service och support, utbildar och hjälper även till med planering samt ev. tillståndsansökan. Vi samarbetar med olika finansieringsbolag och kan därför även erbjuda finansiering upp till 60 månader till förmånlig ränta.

För mer info, ring 0709-46 45 95 eller skriv till info@bevakningssystem.se.

 
Nöjda kunder från norr till söder

Vi har levererat och installerat olika typer av övervakningssystem till nöjda kunder i hela Sverige, bland annat i Asarum, Borlänge, Bromölla, Burlöv, Eskilstuna, Färjestaden, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hyllinge, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Kosta, Kävlinge, Lund, Löddeköpinge, Malmö, Nybro, Ronneby, Stockholm, Strömstad, Svågertorp, Trelleborg, Upplands Väsby och Uppsala. Bland våra kunder finns allt från stora restaurang- och butikskedjor till mindre företag och privatpersoner.